دسته بندی: محصولات

اسانس عسل

اسانس عسل یک ماده مایع بی رنگ تا زرد کم رنگ است که از عسل بدست می آید. این اسانس جذاب، در طیف گسترده ای از مواد غذایی بکار می رود؛ زیرا افراد بسیاری رایحه عسل را دوست دارند و تمایل دارند از خوراکی هایی که دارای عسل یا رایحه عسل باشند استفاده کنند. جالب اینکه از دوران باستان، عسل به عنوان غذا و دارو استفاده می شده است به همین دلیل خرید اسانس عسل نیز خواهان بسیاری دارد.

خرید اسانس عسل

برای خرید اسانس عسل با بهترین قیمت و بهترین کیفیت همین الان با شماره ما تماس بگیرید و در اسرع وقت خرید خود را انجام دهید

خرید اسانس عسل: 09941413630

 

اسانس عسل چیست؟

اسانس عسل ماده ای روغنی است که عطر آن با نوع گلی که از آن تهیه می شود، متفاوت می گردد. طعم آن شیرین است و خاصیت آلرژی زایی عسل را ندارد؛ چون گلوتن در آن وجود ندارد.  این مایع در آب یا روغن محلول است.

تولید اسانس عسل به‌صورت طبیعی یا شبه طبیعی می باشد، در نتیجه ماده ای ایمن و بدون مواد مضر می باشد.

دلیل استفاده از اسانس عسل در مواد غذایی چیست؟

همانطور که میدانید عسل طبیعی قیمت بالایی دارد که بکاربردن آن در محصولات غذایی برای تولیدکنندگان بصرفه نمی باشد بنابراین اسانس عسل در تولید محصولات کاربرد زیادی دارد.

بعلاوه حرارت زیاد عسل را به ماده ای سمی تبدیل می کند که موجب فساد محصولات غذایی می شود درنتیجه اسانس عسل که چنین مشکلی را در مواجهه با گرمای زیاد ندارد، جایگزینی مناسب برای عسل طبیعی می باشد.

نکته آخر اینکه رایحه و طعم اسانس عسل، کیفیت و رایحه عسل را نیز بهتر و مطلوبتر می سازد و این نیز دلیل دیگری در بکاربردن این اسانس فوق‌العاده در مواد خوراکی و حتی خود عسل می باشد.

 

انواع اسانس عسل

اسانس عسل دارای دوگونه می باشد که بسته به کاربرد آن مورد استفاده قرار می گیرد. این دو نوع عبارتند از:

  • اسانس عسل خوراکی
  • اسانس عسل صنعتی

 

اسانس عسل در کدام محصولات بکار می رود؟

اسانس طلای سرخ به دلیل عطر منحصر بفرد و کاربردهای بالا، در انواع صنایع کاربرد دارد. خرید اسانس عسل از مهم ترین عوامل در صنایع گوناگون محسوب می شود. این اسانس در تولید انواع خوراکی ها مورد استفاده قرار میگیرد و ضمنا درمواد آرایشی و بهداشتی و صنعتی نیز کاربرد دارد، که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • آدامس
  • شیرینی
  • ژله
  • بیسکویت
  • شکلات
  • آبنبات
  • عسل
  • نوشیدنی ها
  • غلات صبحانه
  • شامپو
  • صابون
  • ژل
  • روغن حمام
  • روغن ماساژ
  • لامپ
  • نفت سفید

به همین دلیل خرید اسانس عسل بسیار پرطرفدار است و صنایع گوناگونی از آن بهره می برند.

 

روش نگهداری اسانس عسل

  • اسانس عسل مایعی است که باید دور از تابش مستقیم نور خورشید و در مدت طولانی نگهداری شود.
  • در جایی خشک و خنک باید نگه داشته شود.
  • حمل و نقل آن نیز آسان است.
  • دو سال می توان این مایع دلنشین را ذخیره نمود.

 

کشورهای تولید کننده اسانس عسل

آلمان، فرانسه، انگلیس و بلژیک از جمله مهم ترین تولید کنندگان این اسانس پرطرفدار هستند. ایران نیز از جمله تولیدکنندگان اسانس عسل می باشد.

برای خرید اسانس عسل می توانید از هرکدام نوع محصول که مایلید سفارش داده و از طعم و رایحه آن لذت ببرید.

 

10 خاصیت شگفت آور عسل برای سلامتی

عسل مایعی شیرین و غلیظ است که توسط زنبورهای عسل ساخته می شود.

عسل دارای ترکیبات گیاهی مفید بسیار زیادی است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. عسل به ویژه وقتی به جای قند تصفیه شده که 100٪ کالری خالی است استفاده شود، بسیار سالم تر است.

 

 حاوی برخی از مواد مغذی است

از نظر غذایی، 1 قاشق غذاخوری عسل (21 گرم) حاوی 64 کالری و 17 گرم قند، از جمله فروکتوز، گلوکز، مالتوز و ساکارز است. درحالیکه تقریباً حاوی فیبر، چربی و پروتئین نیست.

همچنین حاوی مقادیر کمی از چندین ویتامین و مواد معدنی است.

 

 سرشار از آنتی اکسیدان است

عسل با کیفیت بالا حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های مهم است. همینطور دارای اسیدهای آلی و ترکیبات فنلی مانند فلاونوئیدها می باشد.

آنتی اکسیدان ها با کاهش خطر حملات قلبی، سکته های مغزی و برخی از انواع سرطان ارتباط دارند. آنها همچنین سلامت چشم را تقویت می کنند.

 قند عسل “کمتر از قند معمولی” است.

این ماده برای حفظ سلامتی افراد دیابتی نافع است و از بالارفتن قند خون آنها جلوگیری می کند.

 

 به کاهش فشار خون کمک می نماید

فشار خون یکی از عوامل خطرناک بیماری های قلبی است و عسل به کاهش آن کمک می کند بنابراین برای افرادیکه فشار خون دارند سودمند است.

 

 به بهبود کلسترول کمک می کند

کلسترول نقش اصلی در تصلب شرایین، تجمع چربی در رگها دارد که می تواند منجر به حملات قلبی و مغزی شود.

جالب اینجاست که چندین مطالعه نشان می دهد که عسل ممکن است سطح کلسترول را بهبود بخشد.

این طلای سرخ کلسترول LDL کل و “بد” را کاهش می دهد در حالی که کلسترول HDL “خوب” را به طور قابل توجهی افزایش می دهد.

 

 تری گلیسیرید را کاهش می دهد

افزایش تری گلیسیرید خون یکی دیگر از عوامل خطر بیماری های قلبی است. همچنین با مقاومت به انسولین، عامل اصلی دیابت نوع 2 در ارتباط است.

سطح تری گلیسیرید در رژیم های غذایی حاوی قند و کربوهیدرات های تصفیه شده افزایش می یابد؛ اما عسل کارکردی معکوس داشته و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.

 

 آنتی اکسیدان های موجود در آن اثرات مفید بر سلامت قلب دارند

عسل منبع غنی فنل ها و سایر ترکیبات آنتی اکسیدان است. بسیاری از این موارد با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط هستند.

مصرف عسل باعث افزایش جریان خون در قلب می شود. همچنین به جلوگیری از تشکیل لخته خون کمک می کند، که می تواند منجر به حملات قلبی و مغزی شود.

 

 باعث ترمیم سوختگی و زخم می شود

از درمان موضعی عسل برای التیام زخم ها و سوختگی ها از زمان مصر باستان استفاده می شده و امروزه نیز رایج است.

عسل همچنین یک درمان مؤثر برای زخم های پای دیابتی است که می تواند منجر به قطع عضو شود.

محققان بر این باورند که قدرت درمانی عسل از اثرات ضد باکتری و ضد التهابی و همچنین توانایی آن در تغذیه بافت اطراف حاصل می شود.

علاوه بر این، می تواند به درمان سایر بیماری های پوستی، از جمله ضایعات پسوریازیس و تبخال کمک کند.

 

می تواند به تسکین سرفه در کودکان کمک کند

سرفه یک مشکل شایع برای کودکان مبتلا به عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی است. یک مطالعه نشان داد که عسل بهتر از دو داروی معمول سرفه عمل می کند.

 

 عسل خوشمزه است، اما کالری و قند زیادی دارد

عسل یک جایگزین خوشمزه و سالم برای شکر است. عسل باید در حد متوسط ​​مصرف شود، زیرا همچنان کالری و قند زیادی دارد.

درحقیقت عسل یک شیرین کننده “بهتر” از قند و شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

 

عسل دارای خواص بسیار دیگری نیز می باشد. به دلیل این خواص است که همیشه مورد توجه بشر بوده است و هنوز خرید اسانس عسل به عنوان یک ماده دل‌انگیز مورد توجه قرار گرفته است.

 

ما نیز خرید اسانس عسل و استفاده از آن را به شما توصیه می کنیم و زندگی سالم و سرشار از آرامش را با استفاده این اسانس برایتان آرزومندیم.

حسین ایمنی پور

نوشته شده توسط
حسین ایمنی پور